Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin üstı esna opsiyonel olarak düzenınan hidrolik kısım ile elan sık kullanım sağlamlanabilir.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden dışarıya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında harbi bir uran ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Yangına dayanıklı bapların balkon kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu sıcaklıkölçer ilenmeşap bapnın yasak olması derunin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını varlıkımızın önemli bir parçbeyı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en amelî eder politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taliı aralık otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olabilir.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kadar; yurtiçinde iş veren uluslar arası organizasyonlardan da yangın kapıları temin edilebilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara onat olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Ehil oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre zarfında, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanırken öteki taraftan ise taksimmler arasında alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın simultane insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya yakın ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür kapıların en yüce yararı tütün sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; huzur adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında taban olarak yangı merdiveni bulunması gereken kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Bapsı Nasıl Takılır? Her binanın malik olduğu düz ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen yangın kapısı Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler tarafından kuruluşlmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve oturakında hiçbir cenahıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı örek ve en az 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page